Thursday, February 25, 2010

BERSAWANG

Waduh..lama sungguh teman bior blog ni bersawang tak larat dah nak sapu ni...semua gara2 mls nak bertenet..by the way pada yang sudi berkunjung thanks alot...takde apa yang menarik pun buat masa ni...gambo nak upload sebenarnya byk sebab byk peristiwa yang telah dilalui tapi dek kerana malas tu jugaklah tak dimasukkan lagi dlm ni...tunggulah bila tiba dan masa yang sesuai insyaallah buat masa ni no mood...sabtu ni insyaallah teman akan hadiri reunion dgn member sekolah vokasional padang rengas kuala kangsar perak batch 94/95..wow dah 15 thn tak jumpa mesti byk perkara yang nak dibualkan...tak sabar sebenarnya nak jumpa kengkawan lama...

Sekarang ni juga mood mengemas dah tak berapa ada dah tak byk penambahan brg2 kat umah ni dah penuh..jadi nya dah tak berapa kisah..ada brg yang beli pun masih duk simpan lagi belum susun di tempat sepatutnya....malas lagi...byk betul m ni...ok nanti citer lagi permulaan tak leh tulis byk nanti bosan lak....

2 comments:

tagskie said...

hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/

JanuskieZ said...

Hi... Looking ways to market your blog? try this: http://bit.ly/instantvisitors